Uncategorized

Welsh hastighedsgrænser sænket til bekæmpelse af ulovlige emissioner

ulovlige niveauer af nitrogandioxidforurening har fået den walisiske regering til at annoncere en hastighedsgrænse reduktion over fem større vejstrækninger.
Ved at sænke hastighedsgrænsen til 50 km / h på to sektioner af M4 -motorvejen såvel som dele af A494, A483 og A470, håber den walisiske regering at få en reduktion på 18 procent i skadelige emissioner.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste grønne biler med lav emission i 2018
De nye reduktioner træder i kraft i de næste to måneder og forventes at skabe “øjeblikkelige resultater”. Et afsnit af M4 nær Port Talbot er allerede underlagt en hastighedsgrænse på 50 km / h, der udvides som en del af planerne.
Wales ‘miljøminister, Hannah Blythyn, sagde: ”Jeg er begejstret over at annoncere en pakke med procedurer for at forbedre luftkvalitet vores naturlige miljø. ”
Svar på de nye grænser sagde Steve Gooding, direktør for RAC Foundation, at der blev sat hastighedsgrænser med en inkonsekvent “patchwork” -tilgang, hvilket tilføjer: “Ironisk nok vil der være strækninger af vej, hvor bilister faktisk kæmper for at nå noget som 50 km / h, og hvis Der er en ting, der er værre for luftkvaliteten end biler, der kaster sig med i høj hastighed, det er her, de sidder næse til hale i syltetøj. “

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top