Uncategorized

Mercedes X-klasse går på camping med nyt idé tilbehør

Mercedes har sat sig for at bevise, at dens nye X-klasse er alsidig, såvel som det tyske markering vil præsentere sin nye pick-up truck i Camper Van Skriv på Caravan, Motor, Touristik (CMT) show i Stuttgart næste uge.
Med hjælp fra campingvognspecialister Tischer kan X-klassen nu sporte en aftagelig kabine, monteret i pakningsbugten samt forlænge over lastbilens tag. Alkoven over taget er et sovende område 1,5 meter bredt, mens det primære rum kan prale af to meter loftsrum. Tre sæder er inde, som også kan omdannes til en anden seng.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Fineste afhentningsvogne 2018
Selvom der ikke er nogen form for billeder af kabinens interiør, er et integreret badeværelse en del af kabinen med et foldet vaskeri samt drejelig toiletenhed. Med de to stuvet væk er der tilstrækkelig plads til et brusebad, såvel som en simpel tre-brænderovn udgør køkkenet.
6

Ved siden af ​​X-klasse Camper-modulet præsenteres en anden X-klasse campingidee, som blev etableret af Vanessa Mobilcamping.
Det er en kraftig, helt udstyret køkken. Udtræksmodulet indeholder total madlavning såvel som opvaskningsfaciliteter, herunder en vask, Coolbox, skuffer til bestik samt porcelæn, ud over en meget vigtig brænder. Det vægt på en heftig 250 kg, såvel som er sikret med et yacht-dæk påvirket tonsafdækning.
Slår X-klassen dig som et nyttigt campingværktøj? Fortæl os dine tanker i kommentarerne herunder!

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top