Ny ansigtsløftet mini-luge og konvertible afsløret for 2018

Storbritanniens ottende bedst sælgende bil, MINI, har fået en betydelig midtlivsopdatering for at holde den frisk for 2018.
Blandt opdateringerne er standard-fit-LED-lys, forbedrede teknologiske indstillinger og en ny auto-gearkasse med dobbeltkobling. Produktion af den reviderede tre-dørs, fem-dørs og konvertible starter på firmaets Oxford-anlæg i marts, med kundens biler, der ankom kort efter.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Ny mini -ansigtsløftningsanmeldelse
Den største visuelle ændring er nye LED-halelampe med Unionens flag, der er præget over linsen. Disse vil blive monteret som konventionelle på hver britisk model. De slutter sig til et sæt friske LED-forlygter med nye enkelt-ring-kørelys og et stykke indikatordesign i ét stykke. En ny adaptiv matrixstråle LED -forlygtersystem – den første af sin type i klassen – er tilgængelig som en mulighed.
46

Andre steder er stylingopgraderingerne evolutionære, med mærkets reviderede logo -design, der bruges for og bag. Der er tre ekstra udvendige farver at vælge imellem såvel som nye legeringshjulsdesign og valgfri 3D-trykte trimstykker.
Hver model tilbyder nu en 6,5-tommers farve berøringsskærm løftet fra Mini Countryman plus Bluetooth. Drivere får stadig den velkendte BMW iDrive-lignende controller på midtkonsollen sammen med et nyt multifunktionsrat.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top