Bankferietrafik, der forventes at vende tilbage til før-kovidniveauer

Bank Holiday Trafikniveauer forventes at vende tilbage til deres forudgående kovid gennemsnit i weekenden, hvor omkring 13,3 millioner biler bruges til ferieture.
Af 14.778 bilister, der blev undersøgt af AA, sagde 42 procent, at de havde planlagt en road trip til augustbankferien, op fra 37 procent denne gang sidste år. Under hensyntagen til dem, der bruger veje til ikke-ferieformål, vil August Bank Holiday se i alt 18,4 millioner biler, der bruger Storbritanniens veje over tre dage.

Trafikpropper koster Storbritannien £ 6,9 mia. Sidste år

I 2019 foretog 23 procent af bilisterne imidlertid August Bank Holiday Road -ture på 50 miles eller mere. Kun ni procent påtog sig lignende rejser sidste år, og i år er tallet kun steget til 13 procent, hvor flertallet foretrækker at forblive tættere på hjemmet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

”Der er sandsynligvis store forsinkelser på veje, hvor ferietrafikken blandes med sportslige eller shoppingdagstrippere. Bilister opfordres til at tjekke deres biler, før de tager ud, ”advarer AA -præsident Edmund King.
”Covids forstyrrelse af folks liv er stadig åbenlyst i de 10 procent færre langdistancetrippere i august,” siger han. ”Faldet i længere ture kan skyldes vanskeligheden med at booke indkvartering væk fra hjemmet på grund af meget flere familier, der tager deres ferie i Storbritannien.
”Rejser er endnu ikke vendt tilbage til mønstre før nedlukning. Regeringsstatistikker viser, at bilrejser i betragtning af, at lempelsen af ​​begrænsninger har været sammen mod 95 procent af før-pandemiske niveauer, men det er med offentlig transport, der stadig er ned på, hvad det var før Covid. September og det forventede tilbagevenden af ​​mange flere mennesker til kontorer vil være en enorm retningslinje for, hvor meget coronavirus har ændret den måde, vi lever, arbejde og rejser på. ”
I mellemtiden, selvom det giver mening at dobbeltkontrol din bils kølevæskeniveau, før du risikerer et trafikprop i varmt vejr, påpeger AA, at nogle af de mest almindelige grunde til, at dens patruljer kaldes i løbet af sommeren, er til batteri-problemer, dækfejl og Taster låst i biler.
Hvis du har brug for en bil til at styre trafikken, kan du tjekke vores top 10 pendlerbiler her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top