National Highways er det nye navn for Highways England

Highways England, den statsejede forretning, der er ansvarlig for bygning såvel som at bevare Englands strategiske vejnetværk af motorveje såvel som større en veje, har omdirigeret som National Highways såvel som udnævnte en ny administrerende direktør.
I en erklæring erklærede virksomheden sit nye navn viste sit fokus på at give regeringens strategiske vej til investeringsprogram på 27 milliarder pund såvel som dets funktion i at sætte nye motorveje krav til hele Storbritannien.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

På trods af dette vil organisationen imidlertid kun være ansvarlig for strategiske veje i England, med dem i Wales, Skotland såvel som Nordirland, der opholder sig under opsyn af deres eksisterende respektive firmaer.

Hvad er en klog motorvej? Hastighedskameraer, sikkerhed såvel som vanskelig skulder udnyttet forklaret

National Highways ‘nye administrerende direktør er i mellemtiden blevet afsløret som Nick Harris, der har været i branchen siden 2016, og fungerede som fungerende administrerende direktør siden februar 2021.
Harris ‘to primære mål vil være udrulning af det strategiske vejeinvesteringsprogram samt fortsat arbejde med at forbedre sikkerheden i Englands motorvejsnetværk. Harris sagde, at han var “glad for at tage tøjlerne op på et så interessant tidspunkt” såvel som tilføjet: “Vi har opnået et fremragende tilbud såvel som der stadig er mere at gøre.”
Navnemodifikationen til National Highways er ikke den allerførste for organisationen. Navnet Highways England blev kun valgt for seks år siden, før virksomheden blev kaldt Highways Agency.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top