Uncategorized

Audi RS7 Sportback Facelift Unveiled

Audi RS7 vil drage fordel af et sæt opdateringer, der svarer til dem, der snart debuterer på A7- og S7 Sportback -modellerne.
Dette inkluderer en mindre indvendig og udvendig ansigtsløftning til den præstationsfokuserede fem-dørs coupe, samt nye LED-forlygter og forbedret infotainment-teknologi.
Nye stylingfunktioner vises i form af en seks-punkts enkeltframe-gitter-kendetegnet ved honningkammønsteret, der er fælles for RS-modeller-og en let modificeret frontkofanger med finjusterede sideluftåbninger.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Som før pryder Quattro badging det centrale indtag og hjælper flagskibet Audi med at skille sig ud. Kunder kan også tilføje et ekstra strejf af eksklusivitet ved at vælge en af ​​tre valgfri pakker: Matt Aluminium, Gloss Black eller Carbon.
På toppen af ​​dette er der en fire nye maling, der er tilgængelige, inklusive den metalliske ‘Floret Silver’, ‘Glacier White’ og ‘Mythos Black’, samt en perleffekt ‘Sepang Blue’. I mellemtiden kan de konventionelle 20 tommer legeringer udveksles med valgfri 21-tommer støbt aluminiumshjul, som kommer i et valg af tre forskellige farver ved lanceringen.
Ligesom sine reviderede søskende ledte RS7 Sportback Gains -teknologien som standard. Matrix LED -forlygter er en valgfri ekstra, der giver maksimal synlighed, mens de falder blænding for møtende køretøjer og får yderligere mørklagte trimmer til RS7.
Indvendigt er RS ​​Sport -sæder forbundet med et revideret instrumentpanel, der ser Audi ændre luftventilen, flappy padler og quattro -emblem. Der er også en revideret MMI-navigation plus med MMI Touch Infotainment-system med NVIDIA-udviklet grafikprocessor.
Den tyske producent ser ud til at have fokuseret sin indsats på overfladeændringer, hvilket antyder output fra 4,0-liters TFSI forbliver uændret, hvilket giver 552bhp og 700Nm drejningsmoment. Parret med den otte-trins Tiptronic gearkasse og Quattro permanent firehjulstræk kan RS7 ramme 0-62 km / h på 3,9 sekunder og kan styre enten 174 km / h eller 190 km / h, afhængigt af den valgte dynamikpakke, der er valgt.
Det er sandsynligvis, at RS7 vil sælges i Storbritannien senere på året for omkring £ 85.000, kort efter A7- og S7 -varianterne når showrooms, med pris- og specifikationsdetaljer indstillet til at blive bekræftet af Audi nærmere tiden.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top