Luksuriøs ny Jaguar XK planlagt

Jaguar XK vil blive roligt udfaset om sommeren, men Jaguar arbejder allerede på sin meget mere eksklusive efterfølger, der skal slås Bentley Continental GT og New Mercedes S-klasse Coupe.
Vores eksklusive billeder viser, hvordan modellen kunne tage design-signaler fra F-typen og øge dens dimensioner og blive meget mere af en XJ-coupe end en overdimensioneret F-type.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Et større gitter, krom-ringet nedre luftindtag og vandret i stedet for lodrette forlygter, sætter den ud over sin sportslige bror, selvom de muskuløse baghjularker, strømmende linjer og omviklede halelampe binder de to biler sammen.
Selvom Jaguar solgte omkring 54.000 XK’er i løbet af sin levetid, fandt kun 4.000 hjem sidste år-hovedsageligt fordi den hurtigere F-type har taget salg fra det. Den nye bil starter fra £ 100.000 til at sætte dagslys mellem den og F-typen.
Der er sandsynligvis et valg af supercharged V6- og V8-benzinmotorer, plus for første gang en seks-cylindret diesel, mens platformen antages at være en strakt version af F-Type’s aluminiumsarkitektur. Forvent dog ikke at se den nye GT i flere år, da Jag går ind i en af ​​de travleste perioder i sin historie.
Med F-Type Coupe og Cabriolet nu til salg, vil dens næste nye bil være XE Small Saloon-på grund af midten af ​​2015 med en helt ny IQ [AL] aluminiumsarkitektur. Derefter, i begyndelsen af ​​2016, kommer en SUV (nedenfor) ved hjælp af den samme struktur og forhåndsvisning af C-X17-konceptet.
Coupe- og ejendomsversioner af XE forventes i 2016 med en helt ny IQ [AL] -baseret XF, der følger mod slutningen af ​​det år. Dette indikerer, at vi bliver nødt til at vente til 2017 mindst inden vi ser en ny XJ og bilen, der er vist her.
Læs meget mere om den nye baby Jaguar, XE Saloon.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top