“Unleashed” lanceret som 400bhp Jaguar E-Type Restomod

Kent-baserede Jaguar E-Type Restorer E-Type UK har afsløret et nyt Restomod-brand kaldet Unleashed, som vil producere skræddersyet, gendannede E-Type Models med moderne ydelse og udstyr til kunder.
Den første Unleashed-bil er baseret på en serie 3 E-type-den sidste iteration af bilen, før den blev afbrudt i 1974. E-Type UK har gjort minimale kosmetiske justeringer til sit design, hvor firmaet udtrykte et ønske om at ”beholde den Uforståelig oversigt ”af den originale bil.

Elektrogen afslører ny elbilkonvertering til Jaguar E-type

Det koster £ 325.000 (ekskl. Omkostningerne ved donorkøretøjet) og har en afstemt V12-motor, et uprateret chassis og moderne udstyr og funktioner designet til at gøre E-typen lettere at bo med på daglig basis. Det tager 4.000 timer at gennemføre hver bil.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det leveres med et nyt sæt LED-forlygter i stedet for bilens gamle halogenenheder og nogle lidt større 16-tommer trådhjul. Der er også et let redesignet radiatorgitter og en ny omviklet krom kofanger.
Interiøret er også blevet revideret med en række væsenkomfort som brugerdefinerede opvarmede lædersæder, klaver sort instrumentbrættrim og nye målere, der er baggrundsbelyst med LED’er. Der er også en moderne stereo, klimaanlæg, og selvom vi meget tvivler på, at bilen vil vove os ud på en frostig vintermorgen, en opvarmet forreste forrude.
Det er motoren er baseret på den samme V12 -enhed, der findes i den originale bil, skønt den er blevet omfattende ændret for at forbedre både ydeevne og pålidelighed. Som et resultat af opgraderingerne er strømmen steget fra 272bhp til 400bhp.
E-Type UK har øget motorens kapacitet fra 5,3 liter til 6,1 liter. Virksomheden har også monteret et nyt keramisk coated af 12-gren coated rustfrit stål og et nyt elektronisk brændstofinjektionssystem til at erstatte de standard quad-karburatorer.
E-Type UK har også monteret en freer-flowing aluminiumsradiator, en ny oliekøler og ECU-kontrollerede køleventilatorer. Drivetrain-opgraderingerne afrundes med et nyt lysende svinghjul og en frisk fem-trins manuel gearkasse.
For at tackle den ekstra strøm har E-Type UK’s ingeniører revideret bilens chassis, montering af nye fjedre, nye anti-rullebjælker og fuldt justerbare støddæmpere, som gør det muligt at indstille bilen til enten ride komfort eller direkte håndtering. Der er også nogle moderne udluftede bremseskiver og fire-stempel calipere.

Læs nu om Electrogenics ren-elektriske overtagelse af Jaguar E-typen ved at klikke her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top