‘For adskillige virksomheder planlægger at tomme chauffører’ lommer ‘

Mange tilsyneladende knirkende rengøringsselskaber eller statslige organisationer er blevet fundet skyldige i ingen forbrydelser-men i nogle tilfælde sejler farligt tæt på vinden, når vinden bestræber sig på at tømme tom Lommerne med intetanende bilchauffører.
De skubber deres held, vedtager iffy prisfastsættelse og opladningsprocedurer, bruger tvivlsomme metoder til at få enhver krone, de kan – eller ikke betale ud, når de skal, hvilket er lige så utilgiveligt. Teknisk set gør de intet ulovligt. Men det gør ikke deres antics bedste eller moralsk forsvarlige, ikke?
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Opinion: ‘Priserne på offentlig transport udgør legaliseret tyveri’
Den nyeste lokale myndighedsvindel er et ideelt eksempel på, at bilister bliver ramt af anklager, der ikke er ulovlige, men burde være. Rådene sælger ‘beboere parkeringstilladelser’ til husholdninger, på trods af at antallet af tilgængelige tilladelser langt opvejer antallet af parkeringspladser. Ulovlig, nej. Uærlig, ja.
På et relateret tema, når råd bryder retningslinjer for at lave deres egne parkeringspladser for korte, er det ikke så forsøg på røveri (eller noget lignende) til at bøde en chauffør, hvis bil uundgåeligt overstiger fodaftrykket i en sådan bugt? Og er ikke bining af bilister for ‘hurtigere’ på veje, hvor grænserne er uhensigtsmæssigt lave (30 km / t på dobbelt kørebaner, for eksempel) et andet klart eksempel på kynisk, statsstøttet motorvejsrøveri?

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top