Konvertible Nissan Leaf Open Air Discovered

Nissan har fejret 100.000 salg af bladet i Japan ved at producere en One Off Convertible -version, kaldet Leaf Open Car. Det blev afsløret foran forummet på 100 mennesker i Tokyo, men der er ingen planer om at sætte den konvertible i produktionen.
Bladet blev først introduceret i 2010 såvel som er nu i sin anden generation; Over 300.000 eksempler er blevet tilbudt over hele verden i betragtning af, at produktionen startede. Bladet er en afgørende del i Nissans plan for en elektrisk fremtid med det mål at sælge en million EV’s hvert år i 2022. Nissans high-end undermærke Infiniti vil ligeledes begynde at tilføje elektriske biler til deres linje i 2021.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Otte alle nye elektriske designs er blevet garanteret af Nissan i de næste fem år med fire bare for det kinesiske marked. En af disse vil være en ny crossover -SUV udviklet på nøjagtig den samme elektriske platform som bladet. Dens stil vil blive påvirket af IMX -ideen, selvom den vil blive udvandet noget, når den når produktionen i 2020.
Den nye crossover-SUV vil bruge Leaf’s Lithium-ion-batteri, der vil blive genudnyttet til at give en række så meget som 370 miles. Det kan bruge to elektriske motorer, en på hver akse, til at tilbyde firehjulstræk.
Ville du få et konvertibelt Nissan -blad, hvis det nogensinde gik i salg?

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top