Mercedes G-Code Concept Revealed

Mercedes er sprunget på Supermini-Suv-båndet med et nyt pint-størrelse koncept kaldet G-koden. Som rapporteret af vores søsterwebsted bil Bild, er det omtrent en kamp i størrelse for Nissan Juke og Audis kommende Q1, og det siges at give en stærk indikation af, hvordan brandets fremtidige SUV’er vil se ud.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”G-koden er både fantastisk og intelligent og fortolker vores fælles Mercedes-coupe-design-idiom,” sagde stylingchef Gordon Wagener. Officielt bare en designundersøgelse på dette tidspunkt, den har også en række vilde tech -stykker, der kunne vises på MERCs SUV’er i det næste årti. Det varemærke to-blade gitter dominerer frontend-selvom det overhovedet ikke er et gitter.
Faktisk er det en fancy digital skærm, der ændrer farve afhængigt af, hvordan bilen køres-pulserende blå i hvile, skifter til blå bevægelige stjerner, når de er i bevægelse og hurtigt bevægende røde stjerner, hvis chaufføren vælger “hybrid sport” -tilstand.
6

På 4,1 meter lang er bilen lidt kortere end en Skoda Yeti, men er tæt på linje med juke. Dens afrundede proportioner og wraparound-glashus er en stor afgang for MERCs SUV-designtemaer, mens et karakteristisk enkeltstykke lysbjælke vikles rundt i hele bagsektionen-et designskue, der vil være vist på den kommende BMW X6-Rivalling Gle Coupe. Åbninger i de forreste vinger og bunden af ​​næsentragten luft gennem til en plug-in hybrid drivkraft-som har tre køremetoder-mens der er et firehjulstrækkesystem med en “digital propshaft”, der skifter den nye bil mellem fronten , bageste og firehjulstræk.
G-koden har plads til fire personer, og som en Ford B-Max er der ingen B-søjler, der hjælper adgangen til bagsæderne. Men forvent ikke acres af plads derinde – det kaldes et 2+2 -layout med kun lejlighedsvise sæder i ryggen.
Foran tænder chaufføren tændingen ved at docking af deres smartphone ind i instrumentbrættet. Billeder fra bagkameraerne er overlejret i enderne af forruden, mens to elektriske scootere i bagagerummet oplades, når bilen er på farten.

Konceptet er værket af Mercedes ‘nye Beijing Design Studio, og forhåndsviser en lille SUV til det kinesiske marked i 2016. Dog med stylingen blev overvåget af Mercs designstudie i Sindelfingen, Tyskland, kunne Juke-størrelse SUV også være en God pasform til Europa med et par justeringer – selvom det bestemt ikke før 2017.
6

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top