‘Audis, BMW’er såvel som Mercs er nu lige så typiske som Muck’

træt af, når det er sjældne, nu “almindelige som muck” biler, der absolut kører i disse dage? Søger efter noget mindre mainstream såvel som åbenlyst, en smule mere anderledes såvel som speciel – den slags køretøj, der sandsynligvis vil være den eneste i din gade, hvis ikke hele din landsby eller by?
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Normalt er biler såvel som mærker, der ikke er normen, dog usædvanlige (Astons, Bentleys, Ferraris, McLarens såvel som lignende), der ikke kommer billige såvel som kan være vanskelige at erhverve. Disse er dog ikke typiske tider. Vi forstår ikke længere, hvad typisk er. Ud over det er derfor, at nogle attraktive, tyndt-på-jorden nye biler nu har overkommelige priser, sjældenhed såvel som tilgængelighed skrevet over dem.

Storbritanniens fineste salg af plug-in biler afslørede

Det er sådan: Kun syv producerende supergrupper med base i kun fire lande (Tyskland, Japan, Frankrig såvel som Korea) var ansvarlige for omkring otte i hvert 10. bilsalg i Storbritannien sidste år. Praktisk talt en fjerdedel af dem var fra VW-Audi (inklusive sæder såvel som Skodas). Dernæst i Super-Group Sales League var Stellantis (Peugeot, Fiat, Vauxhall osv.), BMW-Mini, Hyundai-Kia, Toyota-Lexus, Nissan-Renault (med en dab af Dacia), såvel som Mercedes-Smart.
Ford er den eneste virkelig solo-handling, der stadig klarer sig lige her-skønt intetsteds i nærheden af ​​før, forudsat at den blå ovale faldt fra nr. 1 til nr. 4-sælger general sidste år og mister den markedslederkrone, den bruges til årtier. Et mere selvstændigt firma er Tesla, der holder sine britiske salgstal for sig selv, selvom de skulle være sunde, da Design 3 var Storbritanniens andet bedst sælgende køretøj i 2021, såvel som af den grund langt meget mere typisk end for eksempel , Toyota Yaris. Unbloodybelievable.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top