20 km / h -zoner kan se veje blive meget mere farlige

forskning har afsløret, at introduktionen af ​​20 km / t hastighedsgrænser faktisk kan se veje blive meget mere farlige i nogle tilfælde.
Bath og North East Somerset Council gennemførte en gennemgang af områder, hvor det havde implementeret 20 km / t -zoner, og fandt, at hastigheden af ​​dræbte eller alvorligt såret var øget i syv af de 13 undersøgte områder.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• 80 procent af bilisterne forsømmer 20 km / t -grænser
Undersøgelsen siger, at der er “ingen grundlæggende forklaring” på stigningen i skader, men antyder: ”Det kan være, at lokalbefolkningen opfatter området at være mere sikker på grund af tilstedeværelsen af ​​20 mph -begrænsninger og dermed er mindre flittige, når de går og krydser veje , cykling eller på anden måde rejser ”.
Selvom en eksperimentel kontrolzone – hvor en 20 km / h ikke var blevet indført – så også en stigning i hastigheden af ​​trafikanter dræbt eller alvorligt såret, kun tre af de 13 områder så en reduktion i de dræbte eller alvorligt sårede efter introduktionen efter introduktionen af 20 mph zoner. Alle fire studerede landdistrikter var et større antal samlede tab i en periode på 12 måneder.
Forskere bemærkede også, at den gennemsnitlige reduktion i hastighed, der blev forårsaget af deres introduktion, kun var 1,3 km / h, og sagde, at der er “lidt i vejen for overbevisende argument for at fortsætte [20 km / h] -programmet ind i fremtiden”.
Bath og North East Somerset Council har indført 20 km / t hastighedsgrænser på 1.499 veje i betragtning af det 2011 til en pris af £ 871.000. Stedfortrædende rådsleder Patrick Anketell-Jones sagde, at det dog var usandsynligt, at zonerne ville blive fjernet: ”Det har kostet over £ 800.000 at rulle de 20 km / h-zoner ud, og det ville sandsynligvis koste det samme at vende dem. Vi har bare ikke pengene. ”
Er du for eller imod 20 km / h hastighedsgrænser? Deltag i tvisten i kommentarfeltet nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top