Uncategorized

Hyundai Tiger er en 4×4, firbenet off-roader for månen

Hyundai Tiger er en ny ekstrem terrænkoncept, ELEVANTE, Tigeren defineres ved dens brug af sofistikerede ben- og hjulaksler, der gør det muligt for det at tackle de mest fjendtlige miljøer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Den første prototype af bilen kaldes Tiger X-1 (eksperimentel 1) og er blevet udviklet af en speciel fløj af Hyundai F & U-teamet kaldet New Horizons Studio, der implementerer banebrydende carbonkompositudskrivningsteknikker.

Ny 2021 Hyundai Tucson N-Line Hybrid og PHEV til salg nu

I modsætning til Elevate er det nye Tiger -koncept blevet visualiseret som en Supreme Mobility Car (UMV), der er i stand til at betjene og udforske helt autonomt. Fjern menneskelig drift og observation er aktiveret gennem en sofistikeret række sensorer og 360-graders retningsbestemt kontrol.
Det er bygget på en ‘modulær platform’, skønt Hyundai ikke går ind i endnu mere detaljerede. I stedet fremhæver virksomheden det store belastningsområde til transport af varer og hjælpepakker. Artikuleringen af ​​benene indebærer, at den kan klatre og falde ned for utroligt udfordrende landskaber, samtidig med at dens krop og nyttelastområdet praktisk talt er helt fladt. Men det er udviklet til at operere gennem hjulbevægelse så meget som muligt af hensyn til effektiviteten med benene, der kun kommer i spil for at tackle store hindringer.
Skulle tigeren ankomme til et uovervindelig objekt eller patch af terræn, kan den kalde på og dokke med en ubemandet luftbil (UAV). UAV kan levere tigeren til det utilgængelige sted, mens køretøjets batteri genoplades på vej.
Ud over at yde support- og hjælpelevering på fjerntliggende steder, ser Hyundai potentialet for biler som tigeren, der skal implementeres i katastrofezoner som en første responder, og endda tilpasset til brug i måne- og Mars -landinger.
Det er usandsynligt, at Tiger X-1 snart foretager overgangen til virkeligheden. Imidlertid har Hyundai og Kia afsløret planer om at udvikle og fremstille specialbyggede elbiler fra 2022 og fremover – højt specialiserede EV’er udviklet til særlige formål og job ved hjælp af en skalerbar allelektrisk platform.
Se på Toyota’s Moon Buggy -koncept …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top