Uncategorized

Ny Audi Q8 e-tron bekræftet til lancering i 2026

Audi tilføjer en rækkevidde-all-elektrisk SUV til sin line-up i 2026 med en ny Q8 e-tron-model, der vil erstatte den eksisterende E-Tron off-roader i mærkets line-up.
Den nye Audi Q8 E-Tron vil sandsynligvis være baseret på den samme PPE-platform, der vil understøtte den snart opholdsafsluttede Q6 E-Tron; PPE er i fællesskab udviklet af Audi og Porsche og vil endnu mere udvikle mærkets elektriske teknologi i premium-segmentet, der bygger på Audis udvikling af E-Tron GT, der deler sin J1-platform med Porsche Taycan.

Ny 2022 Audi A8: UK -priser og specifikationer afsløret

Det indebærer, at den nye Q8 E-TRON vil have et lignende 800-volt elektrisk system som det dyreste Audi og Porsche EV’er, som er kompatibelt med DC hurtige opladningshastigheder på op til 270 kW i henhold til Audis egne oplysninger på platformen. Afhængig af batteristørrelse (detaljer, der endnu ikke er bekræftet), kunne dette levere et gebyr på fem til 80 procent på mindre end 25 minutter.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

I betragtning af at Q6 E-TRON sandsynligvis vil tilbyde over 380 miles af rækkevidde på en fuld opladning, afhængigt af Q8 E-Tron’s batteristørrelse, kan den endda formørke dette tal.
De to SUV’er vil sandsynligvis bruge de samme drivlinjer og kunne overføre den dobbelte-motoriske, firehjulstrækkesystem fra E-Tron GT. I denne bil giver basismodellen 469bhp (eller 523bhp med overboost engageret), mens en præstationsfokuseret RS-version kunne matche RS E-Tron GT’s 636bhp-output.
I modsætning til Q6 E-Tron (som vil blive sammensat i Ingolstadt), vil Q8 E-Tron blive bygget på Audis anlæg i Bruxelles, der i øjeblikket håndterer produktionen af ​​E-Tron og E-Tron Sportback SUV’er. Når e-tron-serien når slutningen af ​​sit levetid i 2025, vil fabrikken blive genindvist for at passe til den nye Q8 E-TRON og firmaets næste generations PPE-arkitektur.
Audi har endnu ikke frigivet nogen billeder af den nye Q8 e-tron, men vi forventer, at EV vil have mærkets EV-styling-signaler, inklusive slanke forlygter, et blankt-off-gitter og chunky proportioner, som vi allerede har set på firmaets Den mindste elektriske SUV, den MEB-baserede Q4 E-Tron, samt spionskud fra den kommende Q6 E-Tron.

Forvent, at Audis nye flagskibs -SUV vil have masser af avanceret teknologi inde og et fedt nyt design, der kunne hente inspiration fra firmaets GrandSphere -koncept, vedtage nogle af funktionerne fra Audis nyudviklede MMI Touchless Reaction System. Dette tilføjer bevægelseskontroller for klimafunktionerne og øger mængden af ​​autonom chaufførstøtteteknologi – potentielt så langt som et niveau 3 -system afhængigt af lovgivningen.
Klik nu her for at læse alle de seneste nyheder om Audi GrandSphere Concept …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top