Audi Prologue Idea Previews Future Style Direction

Audi Prologue Show Cars and Truck er blevet udsat på Los Angeles Motor Show samt tip til en ekstravagant to-dørs rival for den nye Mercedes S-klasse coupe.
Det viser ligeledes en revideret stilretning for det tyske brand samt peger mod den næste generation A6, A7 såvel som A8, som beskrevet af for nylig udnævnt til designchef, Marc Lichte. PROLOGSE, PROLOGES, PROLOGE, PROLOGS og lastbil omtalt som en “signaturbiler og lastbil til Audi”, måske ligeledes i sidste ende manifesterer sig som den nye Audi A9.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Audi Prologue Idea allerførste drevanmeldelse
Den to-dørs coupe har en 4,0-liters TFSI-turboladet benzinmotor, der er indstillet til at oprette 597bhp. Der er 750Nm drejningsmoment, der hjælper det med at løbe fra 0-62 km / h på kun 3,7 sekunder. Det indebærer, at hvis det skulle fremstille produktion, kan det muligvis udjævne flagskibet £ 183.000 Mercedes S 65 AMG Coupe, der tager en relativt sløv 4,1 sekunder for nøjagtigt den samme benchmark-sprint.
20

På trods af den fremragende ydelse udsender det imidlertid kun 199 g/km CO2 takket være et 48-volt ‘mildt hybrid’ system, der fanger spredt energi under bremsning. Prologen har ligeledes en otte-trins automatisk gearkasse parret til Audis velkendte Quattro-firehjulstræk. Luftsuspension samt et firehjulstor styresystem garanterer showbiler, og lastbilen giver en stor blanding af komfort såvel som responsiv håndtering.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top