Uncategorized

Range Rover Sport SVR sætter Nurburgring SUV Lap Record

Range Rover Sport SVR har sat en ny rekord for den hurtigste skød i Nurburgring med en produktions-SUV, der afslutter den velkendte 12,9-mile Nordschleife Circuit på 8 minutter 14 sekunder.
For nylig afsløret på Goodwood Festival of Speed ​​og indstillet til at ankomme i showrooms tidligt næste år, er den seneste tilføjelse til Range Rover -familien værket af Jaguar Land Rover’s nye Special Car Operations Team.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Hurtigste nurburgringskødtider
Ændringer over Range Rover Sport inkluderer en revideret version af flagskibet 5,0-liters supercharged V8-motor, der nu er indstillet til at levere yderligere 40bhp. Den samlede effekt er af den grund op til 543bhp, så vi forventer, at nykommeren skal se 0-62 km / h på 4,8 sekunder. SVR har også en dobbelt-hastighed overførselssag, der tilbyder et valg af høje og lave gearforhold og overfører sportens 850 mm vade dybde.
Ifølge en erklæring fra Land Rover blev Nurburgring valgt, når han honede SVO’s overtagelse af Range Rover Sport, fordi “det bølgende kredsløbs udfordrende layout repræsenterer den øverste test for højtydende køretøjer.”
”Nurburgring er et benchmark for biludvikling og testning, og biler bliver stærkere, meget mere modstandsdygtige og hurtigere over sine 13 miles og 70-plus hjørner,” tilføjer Mike Cross, Land Rover’s Chief Engineer for Car Integrity. ”Vi ønskede at se, om en SUV kunne opføre sig som en performance -bil i dette udfordrende miljø.”
Land Rover bygger Range Rover Sport SVR -variant sammen med standardbilen med en startpris på knap £ 100.000 forventet. Det forstås, at en varm Evoque er næste gang i Special Cars Operations Model Plan, som burde ankomme senere i 2015 og har en 2,0-liters turbo, der producerer ca. 300bhp.
Er dette en bemærkelsesværdig bedrift af teknik af Land Rover? Er Nurburgring-omgangstiden for en to-ton SUV virkelig relevant? Lad os vide dine tanker i kommentarfeltet nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top