Ny 2021 Mercedes C-klasse: britiske priser og specifikationer afsløret

Den nye femte generation Mercedes C-klasse er nu tilgængelig for at købe i Storbritannien, med priser, der starter fra £ 38.785 for salonen og £ 40.420 for boet .
Som før forlader den britiske line-up indgangsniveau C 180-modellen ud og starter med 201bhp 1,5-liters firecylindret C 200 benzinvariant, med sportsbeklædning tilbageholdt som bilens basisudstyrsniveau.

Ny Mercedes C-klasse 2021 anmeldelse

AMG Line, AMG Line Premium og AMG Line Premium Plus -trimmer bruges også fra lanceringen sammen med en meget mere kraftfuld C 300 benzinmotor (kun i saloonform), plus C 220 D og C 300 D -diesel.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

C 220 D forventes stadig at være den bedst sælgende version af C-klassen og er også tilgængelig i det meget mere basale sportsbeklædningsniveau, pris fra £ 40.560 og med en ydelses-i-slags beskatning på 28 pr. cent. To bekræftede plug-in hybridversioner af C-klassen vil være tilgængelige på et senere tidspunkt, og HOT AMG-versioner er på vej, men er endnu ikke blevet afsløret.
Standardudstyr på alle modeller inkluderer et nyt 11,9-tommer portrætorienteret berøringsskærm infotainment-system og et 12,3-tommer digitalt instrumentpanel, mens sportsbiler også har LED-forlygter med højstråleassistent, cruise control, adaptiv komfortophæng og luksus som opvarmede sæder , to-zone klimakontrol og bilisthjælpsfunktioner som Active Lane Keep Assist.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top