Uncategorized

Special Edition Aston Martin V12 Speedster DBR1 afsløret

Aston Martin har afsløret en ny stylingpakke til Limited Edition V12 Speedster, opkaldt efter mærkets meget succesrige racer fra 1950’erne. Det kaldes DBR1, og den har en række styling-justeringer udviklet til at efterligne den velkendte konkurrencebil.
Som pænt illustreret af mærkets billeder, har Aston Martin V12 Speedster DBR1 den samme malingsfinish som dens forfader, der deler en identisk nuance af Aston Martin Racing Green for Bodywork og Clubsport White Accents for Roundels and Pinstripes.

Ny Aston Martin Vantage F1 -udgave bringer racerbanepræstation til vejen

I et endnu mere nikk til Racer fra 1950’erne er Speedster’s interiør færdig i en blanding af brunt læder og grønt stof. Monteret i bilens buttresses under et par gennemsigtige dæksler er to racerhjelme, der er færdige i den samme grønskygge som kroppen.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Andre justeringer inkluderer solide sølvbadge og diamant-vendte 21-tommer legeringshjul. Kabinen får også carbonfibertrim og børstet rustfrit stål switchgear, sidstnævnte en “smagfuld hyldest” til den klassiske racer, siger Aston Martin.
V12 Speedster drives af Astons velkendte dobbelt-turboladede 5,2-liters V12. Det udvikler 690bhp og 753nm drejningsmoment i speedsteren, der sendes til baghjulene gennem en otte-trins automatisk gearkasse. Aston Martin siger, at speedster DBR1 har nok grynt til en 0-62 mph tid på 3,4 sekunder og en tophastighed på 198 mph.
6
Om vores adsclose denne annonce

Aston Martin tager i øjeblikket ordrer om SuperCar med begrænset udgave. Priserne starter fra £ 765.000, selvom virksomheden opfordrer købere til at tilpasse deres biler, hvilket vil oppustes dette tal yderligere. Første leverancer forventes at begynde om sommeren.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top