Uncategorized

Forskellige niveauer af autonome køretøjsteknologi er forvirrende bilisters statsforsikringsselskaber

Køretøjsforsikringsindustrien har advaret producenterne mod potentielt forvirrende køretøjskøbere med forskellige niveauer af førerløse køretøjsteknologi ombord på nye køretøjer, hvilket kan resultere i et større antal ulykker.
Den automatiserede drivende forsikringsselskabsgruppe (AG), ledet af Association of British Insurers (ABI) i partnerskab med Thatcham Research Study, har indført en hvidbog, der fremhæver branchens bekymringer over, at chauffører er forvirrede af forskellige niveauer af autonom køreteknologi ombord på nye biler.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Der er seks forskellige niveauer af køretøjsautonomi, med niveau 0, der ikke tilbyder nogen selvkørende tech, såvel som niveau 5 er helt autonome biler. Det er de midterste niveauer, der vedrører forsikringsselskaber, da der er bekymringer, som chauffører måske ikke er helt bevidste om, hvornår de skal tage tilbage fra bilen. De fleste producenter tilbyder nu en form for autonomi som en del af deres line-up.
• Autonome køretøjsniveauer: Trinene til dit køretøj, der kører selv, forklarede selv
Papiret antyder, at producenterne begynder klart at mærke forskellige niveauer af autonomi i deres køretøjer samt forklare forskellene for chauffører. Det er ligeledes at opfordre regulatorer til at tænke på nye stilkrav til autonome såvel som semi-autonome køretøjer. Markedet for forsikringsdækning ønsker ligeledes øjeblikkelig gevinstadgang til bilens data, der overholder hændelser for at afgøre, om føreren eller køretøjet var ansvarlig for ulykken.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top