Surf er op til nye engangs Kia Spirit EV Boardmasters Edition

Dette er den nye Kia Spirit EV Boardmasters Edition. Det er en engangsversion af virksomhedens elektriske crossover, der blev udviklet for at tilfredsstille surfers behov.
Den skræddersyede ånd EV blev produceret som en del af Kias partnerskab med Cornish Surfing samt Music Festival, Boardmasters, såvel som vil være på skærmen på arrangementet mellem 11. til 15. august.

Ny 2021 Kia EV6 kan prale af så meget som 328 miles af rækkevidde

Kias surforienterede opgraderinger til BoardMasters-udgaven inkluderer løftet ophæng såvel som nye 16-tommer stålhjul indpakket i Maxxis Bighorn-sanddæk, som forretningsstaterne er populære til deres brug i langrendsløb samt rally-angreb.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Opgraderingerne har meget mere end fordoblet ånden EV’s ride -højde fra 153 mm til 310 mm – ideel til at håndtere den type sand eller stenet terræn, du måtte støde på på din metode til stranden.
18

Kias ingeniører har ligeledes udviklet et tilpasset ståltagningssystemstativ, som er især udviklet til at passe til et par 7ft 9in Tahe Bic Malibu Surfboards. Racket huser ligeledes et par LED -spotlights samt et solcellepanel, som er kraftfuldt tilstrækkeligt til at køre et lille køleskab eller gebyr førerens telefon, separat af bilens primære batteripakke.
De strandfokuserede opgraderinger fortsætter indeni. Kia har slukket bagsæderne såvel som erstattet dem med et nyt trædæk. Som en ekstra fordel siger Kia, at panelfældernefælderne såvel som undgår det fra at falde i vanskelige tilgængelige kroge i kabinen.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top