Kia til at gå til kun i 2035 såvel som endte med at være kulstofneutral inden 2045

Kia har afsløret, at det kun vil tilbyde elektriske køretøjer globalt i 2040 såvel som planer om at ende med at være helt kulstofneutral på tværs af hele hele sin hele Forsyningsnetværk samt produktionsfaciliteter inden 2045.
Som en del af denne metode-som inkluderer at blive fuldt elektrificeret i Europa i 2035-har Kia planer om at introducere sin allerførste brændstofcellekøretøj nogensinde, som muligvis introduceres inden for det næste årti i henhold til rapporter såvel som vil bruge næste generations brændstof -Cell innovation i fremskridt af søskens brand Hyundai.

Kia Gears så meget som introducer 14 nye elektriske køretøjer i 2027

Hyundai Motor Group har allerede afsløret planer for en hurtig vækst for teknologien, med planer om at introducere en ny brintdrevet sport kan såvel som et mål for at ende med at være den allerførste producent, der har et brændstofcellevalg i hver industriel Bilmarked i 2028. Denne innovation vil sandsynligvis blive brugt til at understøtte Kias allerførste brændstofcelle -design på et senere tidspunkt.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Kia har syv nye elektriske køretøjer organiseret til introduktion mellem nu såvel som 2027. Mærket drillede for nylig det næste trin i denne metode med ideen EV9-en syv-sædet elektrisk SUV-prototype, som snart vil omdannes til et produktionsdesign til amerikaneren , Kinesiske såvel som Mellemøstlige markeder.
Kia siger også, at alle sine produktionsanlæg vil blive drevet af vedvarende energi i 2040; Virksomhedens facilitet i Slovakiet har allerede skiftet til miljøvenlig energi.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top