Uncategorized

Tungt bevæbnet Green Hornet -filmbil til at købe

En af kun to ‘Hero’ biler fra 2011 -filmen The Green Hornet – en moderne tilpasning af tv -serien, hvor Bruce Lee skød til berømmelse – skyldes auktioneret Næste uge af Massachusetts-baserede RR-auktioner.
Chrysler Imperial i 1965 – omdøbt til sort skønhed til filmen – blev bygget af Dennis McCarthy af køretøjseffekter med base i Californien. 22 biler blev bygget til produktionen, men alle bortset fra to blev enten fjernet stuntmodeller eller ødelagt under filmoptagelse.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste tv -biler nogensinde
Eksemplet, der tilbydes i RR -auktionen, indeholder den originale 413 -motor, har 71.421 miles på uret og bevarer sin originale sorte overskuning og lædersæder.
Der er en række udvendige ændringer på sort skønhed, hvor den mest bemærkelsesværdige er de to motorhjelmmonterede Browning .30 Cal Machine Guns. Føj til disse 12 Stinger-missiler til de forreste og bageste kofangere, en grillmonteret flamme-turer og grønne forlygter, og det vil være svært at gå glip af i supermarkedet.
Yderligere udvendige funktioner i filmbilen inkluderer Butterfly Doors, Green Hornet-emblemet på bootlid, en Bond-stil, der drejer sig bagudnummer og 20 ”hjul.
På indersiden er der en præget grøn hornet-foret bagagerum og en betydelig Sony stereoanlæg-ingen overraskelse, da Sony lavede filmen-såvel som et arbejdslysinteriør mærket på kinesisk.
Hvilken tv- eller filmbil vil du mest gerne eje? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top