Driverløse leveringsvogne på vejen om to år, siger UK Tech Company Streetdrone

Driverløse leveringsvogne kunne operere på britiske gader i 2023, hvis Oxford-baserede Tech Company Streetdrone får sin vej.
High Street Merchant Wilco har netop taget en andel på 3 mio. Pund i firmaet gennem sin investeringsarm Wilkinsonfuture og har til hensigt at være i stand til at prøve førerløse leverancer i et projekt, der er sanktioneret af Oxford City Council inden for et par år. Nuværende lovgivning forbyder førerløse biler fra offentlige veje, men forhandlingerne pågår med relevante lovgivningsorganer for at gøre det muligt for en retssag at gå videre.

Det britiske brand EAV afslører modulær elektrisk varevogn

Den smarte udseende elektriske bil i sidste kilometer i disse computergenererede billeder er baseret på Renault Twizy. Men i modsætning til Twizy er der ikke plads til en bilist og en passager. I stedet siger Streetdrone, at fjernoperatører vil være i stand til at overvåge og overtage kontrollen over bilen ved hjælp af video- og trådløs teknologi, skal de løbe i problemer. Ikke at de vil løbe meget hurtigt ind i det, da hastigheder er indstillet til at være begrænset til 20 km / h eller mindre. Opladning vil sandsynligvis være fra induktive puder, der er sat på vejen eller fortovet på afgørende punkter.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Streetdrones grundlæggende partnere er iværksætter Mike Potts og tidligere McLaren og utroligt Aguri F1 -ingeniør Mark Preston, der først kom ind i leveringstjenesten sammen med papirrunder i alderen 13. Barndomspartnerne genforenes for at oprette Streetdrone, og i tilfælde Motorsport -entusiast Preston er ikke interesseret i at skabe autonome mobile chicaner til bilister på travle veje.
7

”Vi er absolut ikke fokuseret på disse ting, der kører på motorvejen eller travle bycentre, fordi teknologien ikke næsten er avanceret nok” siger han. ”I stedet tjekker vi forstædermiljøer og nye build -boliger, hvor denne slags” sidste mile ”levering kan medføre reel værdi.”
Selv hvis retssagen går videre, regner Streetdrone, at vi stadig kunne være ti år væk fra at se endnu lavhastighedsbiler som denne drift rutinemæssigt i områder med lav trafik. Hvad angår førerløse passagerbiler, der opererer i ‘normal trafik’, er parret temmelig skeptiske.
”Vi overlader det til andre,” siger Potts. ”Efter vores estimering har Waymo brugt mellem $ 3-5 mia. På at forsøge at få førerløse passagerer til at arbejde og har ikke været i stand til at gøre det endnu.” Faktisk, argumenterer Potts og Preston, det er svært at se førerløse passagerbiler, der gør ethvert rigtigt fremskridt i “flere årtier”, selv mens lokale leveringssystemer starter.

Læs nu om Volkswagen ID.Buzz Autonom Prototype Van …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top