Uncategorized

Ford Mondeo Concept Previews nye letvægtsmodeller

Ford har givet os et kig ind i sin lette fremtid, med et koncept af den næste generation af Ford Mondeo, der vejer kun 1.195 kg-det er omtrent det samme som en dieseldrevet Fiesta .
Ford har formået at kaste 363 kg vægt fra en konventionel næste gen Mondeo ved at montere ting som kulfiberhjul, højstyrke stål og aluminium i chassiset og sammensatte fjedre til den forreste ophæng.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Under motorhjelmen er den 1,0-liters tre-cylindrede EcoBoost-motor-en masse sandsynligvis 123bhp-versionen-der er øremærket til brug i den konventionelle Mondeo og kan i øjeblikket findes i mindre modeller som Fiesta og Focus.
Ford har ikke afsløret nogen præstationstall for konceptet, men i betragtning af det vejer lige så meget som en Fiesta, skal det være i stand til omkring 60 mpg med 0-62 km / h på ca. 10 sekunder.
”Vores mål var at tjekke, hvordan man designer og bygger et blandet materialer, let bil, der potentielt kunne produceres i stort volumen, mens man leverer det samme niveau af sikkerhed, robusthed og sejhed som vores biler på vejen i dag,” sagde Matt Zaluzec, Ford Technical Leader, Global Materials and Manufacturing Research.
Raj Nair, Ford Group Vice President, Global Product Development sagde: ”Et fokus på letvægtning vil være grundlæggende for vores branche i de kommende år, og vi undersøger masser af avancerede materialer applikationer som mulige muligheder for vægttab i vores køretøjer. ”
Auto Express har allerede fået at vide, at næste generations fokus skal være 200 kg lettere end den nuværende bil, hvis den skal vedtage strenge emissioner.
Fords drivlinjedirektør Andrew Fraser sagde: ”Den eneste måde at gøre det på er med en allegeringskonstruktion. I øjeblikket er kun nogle ophængsdele lavet af legering – resten er stål. Det ville lade os have mindre motorer, brændstoftanke og kølesystemer. ”

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top