Uncategorized

Fiat-Chrysler flytter HQ til London

Fiat-Chrysler CEO Sergio Marchionne har afsløret, at mærket skal flytte sit verdensomspændende hovedkvarter til London, da det forbereder sig til en make-or-break slid af nye designs imellem også Som 2018.
I gode nyheder for den britiske økonomi vil Fiat-Chryslers nyligt fusionerede bestyrelse oprette butik i London som en ‘neutral grund’ mellem Chryslers husmarked for USA såvel som Fiat’s Turin-base. Chrysler er i øjeblikket baseret i Auburn Hills, Michigan USA.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Flytningen væk fra Nordamerika er indstillet til at rasere amerikanske skatteydere, efter at 7,6 milliarder dollars (4,5 milliarder pund) af regeringsstøtten blev brugt til at redde belægerede Chrysler i kølvandet på den verdensomspændende økonomiske ulykke i 2009.
I mellemtiden mister Italien sig økonomisk på grund af sine relativt høje forretningsskattesatser. London er en tiltalende base for Fiat-Chrysler ikke kun siden af ​​sin centrale positionering mellem brandets to største markeder, men da London er et familiemedlemskat til store virksomheder.
I 2015 er Storbritanniens forretningsskattesats beregnet til at falde fra 21% til 20%, hvilket kan gøre en ekstremt sund forskel for Fiat-Chryslers balance. Italien opkræver virksomheder en 31,4% forretningsskattesats, hvilket forudsigeligt udsætter den pengebevidste Fiat-Chrysler-outfit, der sigter mod at fordoble indtægterne med en ambitiøs ‘femårsplan’ afsløret i sidste uge.
Fiat-Chrysler appellerer til en radikal genovervejelse af sine designområder, i et forsøg på at redde sine formuer samt pumpe output med 61% i 2018. Masterplanen på 67 mia. Nåde som 500-tema linjer, kickstarting Alfa Romeos genoplivning med en bagdrevningsplatform til bekæmpelse af BMW, plus vigtige nye storsælgende SUV’er fra Jeep såvel som Maserati.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top