London -overbelastningsafgiftstimer faldt, men prisen forbliver på £ 15

London -overbelastningsafgiften har fået sine timer reduceret, selvom prisen forbliver den samme, og gebyrerne gælder stadig i weekenderne.
Bilister, der kører ind i det centrale opladningszone i London mellem 07:00 og 18:00 på hverdage eller mellem 12:00 og 18:00 i weekenderne, og banken skal betale £ 15 afgift .

£ 130 mio

Før 22. juni 2020 anvendte overbelastningsafgiften mellem 07:00 og 18 mandag til fredag ​​og kostede £ 11,50, men dens pris blev derefter vandret op til sit nuværende niveau og dens timer udvidet til mellem 07:00 og 22:00, syv dage om ugen. Dette blev gjort som en betingelse for TFLs finansieringsafvikling med regeringen.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Den nyeste reduktion i driftstiden for zonen følger en 10-ugers konsultation, der modtog 10.000 svar. De ændringer, der er foretaget som et resultat af dette, vil være permanente, siger TFL, og vil tackle trafikproblemer i det centrale London.
Plug-in hybridbiler mistede for nylig deres fritagelse for overbelastningsafgiften, mens fuldt elbiler forbliver fritaget indtil december 2025. Lokale rabatter for dem, der bor inden for opladningszonen, er også blevet genindført.
Anklagen vil blive suspenderet mellem jul og nytårsdag for at give chauffører mulighed for at besøge deres venner og familie frit over den festlige periode.
Borgmester i London Sadiq Khan sagde, at de nye ændringer “skaber en balance mellem faldende trafik og overbelastning og støtte Londons økonomi og beboere”, men tilføjede, at det var “vigtigt” ikke at “tilskynde til en billedet bedring og erstatte en folkesundhedskrise med en anden på grund af beskidt luft ”.
Tjek alt hvad du har brug for at vide om Ulez her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top