Uncategorized

70 års Porsche -sportsbiler og lastbiler markeret af 2018 Goodwood Celebration of Speed ​​Partnership

Porsche fejrer 70 -årsdagen for sin allerførste produktionsbil nogensinde, 356, ved at samarbejde med Goodwood -fejringen af ​​hastighed. Fejringen af ​​hastigheden 2018 løber fra 12 til 15. juli.
Bindingen vil se Porsche funktionen på fejringen af ​​Speed’s berømte centrale skulptur for tredje gang, mens en hengiven sektion vil blive leveret til markeringen på Goodwoods Hillclimb, samt et valg af Porsches vil blive overtrådt omkring fejringsgrundene.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

De tyske sportsbiler og lastbilproducentens designs først blev vist på fejringen af ​​Speed’s Central Screen i 1998, da den fejrede sit 50 -års jubilæum. Derefter, i 2013, var halvdelen af ​​911 markeret med nøjagtig samme ære. Festivalens display 2018, selvom den endnu ikke er afsløret, vil sandsynligvis hylde 356.
Som en to-dørs, bagmaskinerede specielle sportsbiler og lastbil, der blev brugt enten som en coupe eller cabriolet, satte 356 af 1948 sandsynligvis virksomhedens retning i et antal årtier fremover, såvel som opholdt 20 år.
Foruden Central Display vil 2018-fejringen af ​​hastighed se medlemmer af de offentlige brugte rejsegister i den nye Porsche Cayenne SUV, mens racerbiler og lastbilsimulatorer, en “aldrig før set parade” af Porsches, samt ”Modeller, der leverer et kig ind i fremtiden”, er ligeledes lovet.
Annoncering af partnerskabet i 2018, sagde Charles Gordon-Lennox, kampen det ud af Richmond, jarlen fra March, ejer af Goodwood Home samt skaberen af ​​fejringen af ​​hastighed, ”I år endte Porsche med at være den allerførste maker For at producere den centrale skærm ved fejringen for tredje gang, understregede det betydelige bidrag fra denne berømte producent af verdensslående racerbiler og lastbiler samt vejbiler. ”
Alexander Pollich, MD fra Porsche Fremragende Storbritannien gentog disse bemærkninger: ”Vi troede længe såvel som vanskeligt med nøjagtigt, hvor fineste at fejre 70 -årsdagen for vores sportsbiler og lastbil samt nøjagtigt hvordan vi kunne dele dette med entusiaster, Porsche fans som Nå som ejere lige her i Storbritannien. Goodwood -fejringen af ​​hastighed vil være den bedste indstilling ”.
Find ud af meget mere om Goodwood -fejringen af ​​hastighed her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top