Uncategorized

Mere indstillet såvel som £ 27.560 startomkostninger for revideret Skoda Kodiaq

Skoda har verificeret prisfastsættelse såvel som specifikationer for sin reviderede Kodiaq SUV, der inkluderer en greb om forbedringer såvel som omkostninger steget med omkring £ 930 i gennemsnit.
Sorten starter fra £ 27.560 for 148bhp 1,5-liters turboladet benzinmotoreret fem-sædet design i SE-trim, stiger til £ 43.395 for top-spec 197bhp 2.0 TDI 4×4 DSG L & K-biler og lastbiler med syv sæder.

Ny 2022 Skoda Fabia til salg priser nu fra £ 14.905

Alle versioner fungerer opdateret styling, inklusive et nyt radiatorgitter, plus reviderede forlygter såvel som et frisk motorhjelmdesign. På bagsiden består den nye kofanger af et diffusorelement, mens bagklappen har en meget mere berømt spoiler. Hallysene er også revideret.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Motorisorten omfatter tre benzin såvel som to diesel, sidstnævnte nu udstyret med Skodas ‘dobbelt dosering’ udstødningsgasbehandlingsproces.
Diesel-line-up starter med en 148bhp 2,0-liters enhed, hvorefter der er en 197bhp 2,0-liters TDI, der tilbydes på se-designs opad.
Benzin-sorten starter med 148bhp 1,5-liters turbo, så er der en 187bhp 2,0-liters turbo-benzin-system i se-versioner såvel som frem. Øverst på sorten bruges en 242bhp 2,0-liters turboladet benzin-system i Hot VRS-versionen.
SE-design begynder fra £ 27.560 såvel som funktionslygter, baglygter, bageste LED halelys, en farve multifunktionsturcomputer samt et rumbesparende sparerhjul.
45

Dernæst er se l, der starter fra £ 31.895 samt får 19-tommer legeringshjul, fuld matrix LED-forlygter, et belysningssystem med all-weather samt krom tagskinner.
Sportline-design er prissat fra £ 35.805 såvel som ligeledes fungerer den adaptive matrix LED-forlygter plus dynamiske LED-baglygter såvel som et bagfra-kamera plus større legeringshjul såvel som et sportsligt kropssæt såvel som indvendige berøringer.
Top-spec L & K-design er meget mere ekstravagante med omkostninger, der starter fra £ 41.720. De kommer pakket med kit, der indeholder det, der er påpeget indtil videre plus ventilerede læderforsæder samt en online cockpit -skærm.
Sikkerhedssystemer på Kodiaq er ligeledes blevet forbedret, så det automatiske nødbremsesystem kan nu genkende fodgængere såvel som cyklister, mens bagudvendte radarsensorer kan fortælle, om bilerne og lastbilen er ved at blive ramt bagfra, såvel som dåse Forbered kabinen korrekt på et par sekunder.
Den reviderede Skoda Kodiaq tilbydes at købe fra begyndelsen af ​​juni med forventede leverancer fra juli.

Klik lige her for at tjekke vores grundige evaluering af den forudfacilte Skoda Kodiaq …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top