Storbritanniens nummerplader kan muligvis skrotes under EU-lovgivning

En plan om at introducere en enkeltfarvet nummerplade over EU samt erstatte Storbritanniens 110-årige stil vil blive valgt af MEP’er i næste uge.
Europa-Parlamentet overvejer at standardisere nummerplader på tværs af kontinentet som en del af en bredere politik for at gøre det meget lettere at genindføre køretøjer i udlandet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Forslagene kan se Storbritanniens 110 år gamle nummerplade ændret til efteråret ifølge europæiske naboer. De aktuelle planer er virkelig en udvandet version af den foreløbige politik, som krævede, at en enkelt nummerplade blev introduceret på tværs af EU. Det hele er en del af en bredere politik for at gøre det meget lettere at rejse rundt på kontinentet, der diskuteres af Europa -Parlamentet.
• Italien er det værste land at køre ind, statslige britiske bilister
Bruxelles kan ligeledes anmode om, at biler, der skal udstyres med ID, identificerer sig for at skære ned på svig såvel som kloning af nummerplader. Dette ville gøre handel med køretøjer på tværs af EU lettere, ud over at spore køretøjer, der bruger automatisk nummerpladegenkendelse (ANPR) software. Automobile Reveal har tidligere rapporteret nøjagtigt, hvordan den britiske regering i øjeblikket ikke har nogen evne til at registrere antallet af udenlandske biler i landet.
Enkeltfarvede forslag vil blive stemt om næste uge, såvel som konventionelle MEP’er er indstillet til at modsætte sig flytningen. Imidlertid antages andre europæiske lande at støtte planerne.
En talsperson for de konventionelle MEP’er fortalte Automobile afslør, at de ville kæmpe for den ved afstemningen, såvel som selv hvis andre støttede det, ville David Cameron såvel som den britiske regering være i stand til at stoppe det med i EU.
• EU til at sænke køretøjets støj
Simon Williams, en RAC -talsmand, tilføjede: “Den britiske nummerplade er enkel, ekstremt effektiv, og selvom den har ændret et antal gange i årenes løb, har været en del af vores drivende arv i 110 år.”
Spørgsmål Kommentarer Stay Over effekten Enhver form for ændringer, der ville have på personaliserede plader. Bilist såvel som billicensfirma (DVLA) tjener millioner af pund årligt, når nye plader frigives i marts såvel som september, såvel som ikke ønsker at miste denne fortjeneste -strøm under nogen form for EU -indførte ændringer.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top