Ny Subaru WRX STI, der forfalder i 2020 med hybridkraft

Den næste generations Subaru WRX STI vil udnytte en helt ny hybrid drivlinje, der sigter mod at øge ydeevnen såvel som effektivitet. Det sidder på nøjagtigt samme verdensomspændende platform (SGP) som den nye Impreza såvel som skal introduceres i slutningen af ​​tiåret, kan Auto Reveal afsløre.
I en tale fra European Introducent of the Seneste Impreza foreslog den britiske reklamedirektør Chris Hawken, at hybridteknologi var uundgåelig: ”[SGP] er designet til at tage hybrid såvel som elektrisk,” fortalte han os. ”Det er metoden Sti går.”
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Fineste hybridkøretøjer, der skal købes nu
Hawken leverede ikke nogen form for mere detaljer om det kommende Hybrid WRX STI, men det vil sandsynligvis tage meget af sin stilmotivation fra dette års Viziv Performance Concept. Det betyder en lignende række visuelle justeringer over de grundlæggende Impreza, inklusive større hjul, et aggressivt legemssæt samt en aero-optimeret vinge. Ideen var en coupe, men det er sandsynligt, at produktionsdesignet holder sig med en mere kendt saloon eller hatchback -form.
Det eksisterende køretøj opretter 296bhp såvel som 407Nm fra sin 2,5-liters flad-fire-motor, så det forventes, at den nye version vil forbedre disse figurer markant. Som alle elektrificerede drivlinjer vil meget af dette drejningsmoment blive tilbudt fra lavere omdrejninger, der gør det i teorien i teorien at udskrive den nuværende bils 5,2-sekunders 0-62 mph tid.
• Subaru WRX STI 2018 Facelift Review
Imidlertid skal Subarus engagement i sin synssikkerhedsteknologi på hver ny model, den nye WRX STI krævet at bruge Imprezas trappede CVT -transmission – så der vil ikke være nogen håndbogversion.
Efter at have kun afsløret den begrænsede Run WRX STI-finaleudgave, vil der være en kort hiatus, før den helt nye Hybrid STI ankommer. For at tilslutte kløften opretter firmaet imidlertid et valg af nedskærmede turbomotorer, der forventes at vises i Impreza -luge inden for de næste 12 til 18 måneder.
”Vi arbejder bestemt på nedskærte turbomotorer,” sagde Hawken. ”Med Euro 6C, der kommer ind næste september, skal køretøjer som den eksisterende STI stoppe. I 2019 såvel som 2020 skal producenterne vise et enormt fald i CO2. Fremtiden er benzin, hybrid såvel som elektrisk. ”

Er du begejstret over udsigten til den varme hybrid -impreza? Lad os forstå i kommentarerne …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top