Uncategorized

Cowboy Mechanic Clamp-Down Foreslået

Ufaglært mekanik er helt gratis til at oprette butik og reparere biler uden træning, har Car Express opdaget, hvilket får opkald fra nogle brancheorganer til korrekt licens til handel.
National Franchised Dealer Association (NFDA) sagde, at mange bilister ikke er klar over, at Storbritanniens i modsætning til i adskillige dele af Europa ikke i øjeblikket regulerer adgangen til dette erhverv. Det indebærer ulicenseret og dårligt trænet mekanik kan køre en garage og reparere din bil uden at bryde loven.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Garagearbejde rammer rekordhøjt
NFDA -direktør Sue Robinson sagde: ”Dette er en situation, der skal ændres. Af den grund opfordrer vi til hårdere, lovligt håndhævede minimumsstandarder. ”
Ufaglært mekanik er sikkerhedsfare
Trading Standards ‘Gerry Taylor var enig og sagde: ”Du ville ikke lade en ulicenseret reparatør fikse din gas kedel, så hvorfor er det okay for en ufaglært mekaniker at arbejde på din bil? De er begge sikkerhedsfarer. ”
Ikke alle vil dog se ændringer foretaget. Motoriske koder, der håndterer officielle branche -klager, argumenterer for, at licens er unødvendig bureaukrati. En talsmand sagde: “Vi gentager regeringens opfattelse, at selvpolitikken er den mest effektive vej fremad.”
Han tilføjede, at sikkerhedsspørgsmål allerede var reguleret af Chauffeur and Car Standards Agency, som håndterer biler om biler.
• Hybridbil service på op
Instituttet for motorindustrien (IMI), der sætter de nationale erhvervs- og uddannelsesstandarder i bilindustrien, siger Mechanics nødt til at opdatere deres færdigheder i tråd med at fremme tech i bilen.
En talsmand for IMI fortalte os: ”Teknologi i biler har eksploderet i løbet af de sidste 10 år, så selv en mekaniker, der havde ordentlig træning for et årti siden, ville nu have færdigheder, der var forældede.”
Ifølge IMI har nogle motorproducenter allerede rejst problemer om at introducere ekstra træning. “VW’s Lane Assist -teknologi bruger et radarvideokamera, der kunne blive slået ud af tilpasning under en rutinemæssig kofangerreparation,” sagde talsmanden.
”VW -teknikere tjekker dette. Men en utrænet mekaniker er måske ikke engang klar over, at teknologien er der. ”
Tror du, at der burde have licens til al mekanik? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top