Knuset: Tilfreds viser metoden i £ 3m uforsikrede chaufførrensning

UK -myndigheder beslaglagde næsten 90.000 køretøjer fra uforsikrede chauffører i 2013, men næsten halvdelen af ​​operationerne blev bragt ud af Metropolitan Police, afslører bilen.
Vi har tidligere rapporteret om Met’s distinkte operation Cubo, der blev introduceret i 2011 for at målrette uforsikrede chauffører samt skaffe yderligere penge til politiservices. Nu viser vores specielle tal lige nøjagtigt, hvor langt bag resten af ​​Storbritannien er.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Køretøjets skattedisk død: Præcis hvordan det påvirker dig
En bil afslører fleksibilitet i info -anmodning til alle 45 kræfter, der blev udsat for 89.249 køretøjer, blev beslaglagt nationalt sidste år; De tilfredse tegnede sig for 38.142 af dem. Fordi 2011 er det ligeledes øget 1,8 millioner pund fra auktion af biler; Andre kræfter steg 1,2 mio. Pund mellem dem.
Politiets anfald af uforsikrede biler: tal
Forceseizures i 2013
Metropolitan Police38,142
West Yorkshire Police5.724
Merseyside Police3.038
Hertfordshire Police2.947
Lancashire Police2.915

En tilfreds talskvinde sagde: ”Operation Cubos succes har resulteret i, at vi er i stand til at bestemme såvel som at dele fineste praksis. En række kræfter er gået for at opdage om det, såvel som har foreslået et ønske om at gentage et par af vores store praksis. ”
Bøden til kørsel uden dækning er £ 300 såvel som seks opladningspunkter, men det er stadig mindre end AA’s typiske forsikringsdækningspræmie på £ 531,24. Motorforsikringsselskabets bureau (MIB) sagde, at uforsikret kørsel var blevet halveret i det sidste årti, såvel som de nye beslaglæggelsesmagt havde hjulpet.
Neil Drane, chef for databasetjenester hos MIB, sagde, at det forlænger sin hjælpelinje efter en vellykket pilot for at tilbyde døgnet rundt støtte til officerer, der inspicerer forsikringsdækningsdetaljer ved vejkanten. Han fortalte os nøjagtigt, hvordan kræfter kan lukke pladsen for Met og forklare: ”Mere såvel som meget mere vedrører os, at vi ønsker at køre operationer. Vi yder hjælp til nøjagtigt, hvordan man får mest muligt ud af det såvel som aktieresultater. Multi-Agency-indsatsen er den primære årsag til dens succes. ”
Metropolitan -myndighederne tager deres 100.000. Køretøj under Operation Cubo. tjekket den fulde historie her …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top