‘Den største ændring i bilhistorien kommer – men vi vil ikke have det’

Det betyder ikke, hvis bilbrugere elsker eller afsky den britiske regering, og godkender eller afviser, hvad det nu meget grundigt omtaler som ” Selvkørende ”biler. Det, der betyder
På offentlige veje. Når vi bliver spurgt eller tvunget til at rejse ombord på dem, er endnu ikke kendt, men det er klart, at regeringen formelt og aggressivt fremmer det, den bevidst kalder den “selvkørende” sag.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Der er sikre forsikringer om, at “de første typer selvkørende biler kunne være på britiske veje ved udgangen af ​​dette år”. Det er sandsynligvis en ambition for langt, men måske ved regeringen ting, vi ikke gør. Det har muligvis allerede svar på de mange juridiske, forsikrings-, infrastrukturer, omkostninger, sikkerhed og andre spørgsmål, der for nylig er rejst om biler, der forventes at køre sig selv på overbelastede gader.

Håndfri kørsel for at være lovlig i Storbritannien i år

Derudover har vores ledere den åbenlyse opbakning til Storbritanniens motorindustri. Dette indebærer et usandsynligt nyt partnerskab med politikere på den ene side, bilproducenter på t’other. Society of Motor Producers and Traders siger, at Det Forenede Kongerige allerede er verdensledende inden for “selvkørende bilinnovation” og synger således fra det samme salmeark som regeringen. Interessant. muligvis skiftende spil.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top