Uncategorized

Top 5 nyhedshistorier om ugen

Porsche Macan prisfastsættelse
Den længe ventede afsløring af Porsche Macan er kantet tættere, og (selvom ikke officiel) får vi en god indsigt i, hvad den nye Baby SUV vil koste takket være forhandleroplysninger, der lækkede online. De billeder, der dukkede op, viste lysbilleder fra en forhandlerpræsentation, der indikerede prisfastsættelse, ville starte med £ 32.000 for den konventionelle model og £ 46.500 for Turbo -versionen. Audi Q5-størrelse SUV vil også være tilgængelig med to 3,0-liters seks-cylindrede turbo-motorer og en større 3,6-liters motor i Macan Turbo. Der er dog stadig ikke noget ord om effektudgange.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Læs hele historien her: Porsche Macan Price and Release Date
Range Rover afslutter Silk Trail
Den nye Ranger Rover Hybrid har afsluttet verdens første hybridekspedition fra Producers UK -anlægget i Solihull til Mumbai. Formålet med turen var at finjustere hybrid kraftværk og transmission for at garantere fejlfri ydelse og strømforsyning. Rejsen dækkede 10.472 miles og tog 53 dage at gennemføre, hvor Ranger Rover Hybrid vendte tilbage og gennemsnitligt 36 mpg i processen.
Læs hele historien her: Land Rover afslutter verdens første hybridekspedition
Charles Morgan tvang ud af Morgan
Ledelsesteamet hos Morgan Motor Company har meddelt, at Charles Morgan ikke længere har en rolle for den britiske producent. Fordi meddelelsen blev fremsat, har Charles Morgan afsløret, at han skal bekæmpe beslutningen og fremsatte denne meddelelse på sin personlige blog. “Som det er blevet rapporteret i vid udstrækning, er jeg blevet bedt om at forlade Morgan Motor Company af bestyrelsen. Det er en trist beslutning, at jeg er tiltalende; jeg forbliver en stor aktionær i Morgan.”

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top