Uncategorized

Suzuki introducerer Style Competition

Suzukis allerførste introduktion af 2014 er ikke kommet i form af et nyt køretøj, men en engangskonkurrence til en engangs-konkurrence alt sammen til velgørenhed. Den japanske producent giver fans chancen for at style en tee -skjorter såvel som mesteren vil se deres udvikling gå i produktion som en del af Suzukis 2014 -kollektion, ud over at modtage £ 500 værd af merchandise.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Suzuki News samt anmeldelser
Når salget af de vindende tee -shirts starter, vil 10 procent af alt indskudte indtægter blive doneret til Marcus Rutherford Foundation / Young Cancer Trust. Den velgørenhedsorganisation foretager en betydelig forskningsundersøgelse af årsagerne til kræft hos små børn såvel som levering af anbefalinger samt støtte til dem, der gennemgår behandling.
Konkurrencen kan deltages på www.suzukitee.com såvel som stilarter kan indsendes indtil 31. januar. Begivenheden har allerede tiltrukket opmærksomhed, med design såvel som populær petrolhead Jodie Kidd, der har skrevet sit eget design, som er på skærmen på Motorcykel Live.
Emma Gibbon, senior merchandiser hos Suzuki GB, sagde: ”Vi er begejstrede for at kunne tilbyde muligheden for at style samt skabe en fans tee -skjorter såvel som inkluderet i en sådan vidunderlig såvel som ekstremt værd.”

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top