Ny DS E-Tense Performance Prototype viser Brand’s Future

DS-mærket har været en del af Formel E-racing i betragtning af at 2015, og denne nye konceptbil, DS E-Tense-præstationsprototypen, er måske den bedste passagerbilanifestation af mærkets nul emission raceteknologi endnu.
E-Tense-ydelsen er en allelektrisk coupe, der gør brug af et legeme, der er lavet udelukkende af kulfiber og en drivlinje løftet fra den elektriske racerserie. Det består af en dobbelt elektrisk motoropsætning, der leverer kørsel til alle fire hjul. Maksimal effekt ligger på 804bhp, mens systemets maksimale drejningsmomentudgang ligger ved en kolossal 8.000 nm.

DS 3 tværback e-Tense får yderligere 13 miles af rækkevidde for 2022

Ingen spekulative præstationstall er blevet bekræftet, men det er ikke svært at tænke på, at konceptet ville opnå lignende tal som en anden generation af formel E-bilen med 0-62 km / h på ca. 2,8 sekunder. Det vil blive sat gennem sine tempo af Formel E -mestre Jean Eric Vergne og Antonio Felix da Costa, når det bliver en løbende prototype.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Men det er ikke kun et udstillingsvindue for motorisk teknologi, e-Tense-ydelsen afslører også fremtidige batteri- og regenereringskoncepter. Et ‘kompakt’ batteri i et carbon-aluminiumkompositboliger placeres i en lav position lige forbi midten af ​​bilen, og det har ‘innovativ’ batterikemi og et nyt termisk styringssystem.
12

Mærket siger, at dette batterisystem er en fremtidig teknologi, der kan sive ind i fremtidige produktionsbiler. Alle biler, som DS vil lancere fra 2024 og fremefter, vil være fuldt elektrisk.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top