Uncategorized

Hennessey Venom F5 rammer 290 km / h!

Hennessey kan have uofficielt sat en ny rekord for verdens hurtigste gade-juridiske biler og lastbil med sit Venom GT, men det ser ud til, at det Texas-baserede tuninghjem ikke ønsker at tilbyde i halve mål.
Mød F5, den næste generation af Venom, som Hennessey virkelig håber, vil bryde 290 km / h, såvel som så knuste Bugatti Veyron meget Sports Guinness World Record med over 20 km / h.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Opkaldt efter Fujita -skalaens stærkeste Twister -score – som passende dækker hastigheder på 261 til 318 km / h – er F5 både meget mere kraftfuld såvel som aerodynamisk end sin forgænger.
• Hvad er verdens hurtigste bil?
Dette er delvis ned til tilføjelsen af ​​større dobbelt-turboladere til den langsgående monterede 7,0-liters V8, plus et opgraderet brændstofsystem samt forbedret intercooler-kapacitet til at hjælpe med at håndtere det ekstra boost. Hennessey forstår endnu ikke præcist, hvad dette vil indebære med hensyn til output, men en officiel erklæring erklærer strøm fra F5’s motor “kunne overgå 1400bhp.”
Det Lotus Elise-baserede chassis understøtter nu også en revideret carbonfiberkrop med ren ark, der ser trækkoefficienten fald fra 0,44 til under 0,4-omtrent nøjagtigt det samme som Ariel-atomet. Der er dog stadig rigelig downforce, takket være kombinationen af ​​en bageste diffusor, udtrækkelig bagfløj, såvel som Venoms skulpturelle taglinje.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top