‘Volvos succes i Premium League er dybt imponerende’

mig og min store mund. For et år eller for tre siden på en verdensmøde for verdens bil (WCOTY) i New York, rørte jeg op og argumenterede for, at de bedste biler på planeten typisk er (for ofte?) Belønnet, mens de øverste bilfolk sjældent vinder trofæer For sig selv, deres personlige kontorer, studios, garager osv.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Desuden fortalte jeg mine kolleger i WCOTY, at vi kan, skal og vil give en årlig verdens bilperson for året gong til den øverste mand eller kvinde i det, der løst kan beskrives som den globale bilvirksomhed. Tænk bildesigner, virksomhedschef, opfinder, køretøjssikkerhedsguru, tech head, racing driver – du navngiver det. Lang historie kort, ideen fik den formelle gå-foran, og en liste over meget imponerende nominerede blev udarbejdet til prisen for verdens Automobile Person of the Year 2018.
• Årets verdens bil 2018: Finalister annoncerede
I den første runde nominerede jeg Aston Martin CEO Andy Palmer på grund af de ekstraordinære ting, han laver med sine biler, økonomi, image, sportsaktiviteter og bilindustrien plus ikke-automotive design og produkter. Han er også en af ​​de bedste og mest aktive flag-flyers til UK PLC. Og prikken over i’et er, at han omdanner Wales til en bilproducerende nation takket være Astons nye fabrik der.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top