Størstedelen af ​​biltyve undgår fængsel

De fleste mennesker, der er retsforfulgt for biltyveri, bliver afsagt ikke-forældremyndighed, har en ny analyse af officielle kriminalitetsstatistikker afsløret.
Af de 7.405 retsforfølgninger for tyveri af et motorkøretøj mellem 2012 og 2016 resulterede 3.696 i domfældelse med domme. Og med kun 20 procent af de samlede retsforfølgninger for tyveri af et motorkøretøj, der resulterer i en forældremyndighed, er det mere sandsynligt, at biltyve, når de dømmes, skåner fængsel end ikke.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Køretøjstyverier hopper 30 procent på tre år
Af de dømte biltyve, der blev sendt i fængsel, var den gennemsnitlige sætningslængde 21 måneder. Forbrydere skånede en forældremyndighed blev afsagt bøder i gennemsnit £ 198.
Londons Metropolitan Police Force havde det højeste antal afgifter for køretøjstyveri over fem år, med 1.490 sager sendt til domstolene – en femtedel af alle bilforbrydelser, der er retsforfulgt nationalt.
Analysen af ​​officielle regeringsstatistikker, udført af bilforsikringsselskabet Churchill, afslørede også en kraftig stigning i biltyveri blandt under 18’erne, hvor unge overbevisninger steg med 52 procent mellem 2012 og 2016. Churchill fandt også knap 380.000 biler, der blev rapporteret som At blive stjålet i samme periode.
Churchills leder af bilforsikring, Steve Barrett, sagde: ”Ud over at være en oprivende oplevelse kan det at have din bil stjålet være en betydelig ulempe, hvor mange mennesker er afhængige af deres biler på daglig basis. Det er derfor angående, at der afleveres så få depotsætninger for køretøjstyveri. ”
Bør en højere procentdel af biltyve gå i fængsel? Lad os vide dine tanker nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top