Audi Variety vil vokse til 60 køretøjsdesign i 2020

Audi Manager Ruper Stadler har udsat mere om virksomhedens planer om at udvide sin designvariation fra 49 til 60 variationer i 2020. Spædbarnet Q1 vil være en af ​​de allerførste til Vis dog, at Stadler også ser potentielle for flere bodystyle af flere af sine modeller.
”Se på, hvad vi gjorde i A5 -produktderivaterne, med sportback, coupe såvel som Cabriolet – dette kan vi også gøre med A6 såvel som A7,” sagde Stadler. Tilføjelse af coupe såvel som soft-top-versioner af A6 ville tydeligt give Audi rivalen til e-klassen coupe såvel som Cabriolet, at det hidtil manglede.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

”Vi føler, at der er potentielle i C såvel som D-segmenter, lad os angive i omkostningsgruppen på ca. 70.000 til 80.000 EUR,” sagde Stadler, der antydede sandheden om, at Audi vil være på udkig efter at konkurrere med den nye S-klasse coupe som Nåde som kommende S-klasse Cabriolet-modeller også.
Men inden Audi går i gang med disse dyrere tilbud, ønsker det at fokusere på sine unge, loyale købere. Designet til at hjælpe med at gøre det, ifølge Stadler, er Q1. “Med A1 introducerede vi en hel del købere til mærket, der tidligere ikke havde haft noget at gøre med det … Med A1 såvel som Q1 vil vi være godt monteret i premium -segmentet.”
Stadler foreslog, at Quattro muligvis også gjorde comeback og sagde: “Når du ser Sport Quattro -ideen for eksempel, forstår du, at vi har masser af ideer.” Sport Quattro Idea blev afsløret med to forskellige drivlinjer: en af ​​en plug-in hybrid samt en mere en ekstremt afstemt 2,5-liters fem-cylindret turbo.
Hvad tror du på Audis vækstplaner? Er 60 design såvel som mange, eller skal de tjene mere? Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top