Uncategorized

Land Rover Discovery Production, der er overført til Slovakiet

Land Rover, har afsløret, at produktionen af ​​Discovery SUV vil flytte fra sit anlæg i Solihull til firmaets nye facilitet i Nitra, Slovakiet. Trinnet giver Land Rover mulighed for at ombygge sin facilitet i Solihull til en ny generation af elektrificerede biler.
Skiftende opdagelsesproduktion til det nye sted i Slovakiet, som vil være i begyndelsen af ​​2019, vil også resultere i ‘flere hundrede’ jobtab blandt agentursarbejdere, bekræftede Storbritanniens største bilproducent. Nedskæringerne kommer på toppen af ​​1.000 jobtab, der blev foretaget tidligere i år på grund af den faldende efterspørgsel efter dieselkøretøjer hos JLR.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Fineste SUV’er og 4x4s 2018
En talsmand for JLR sagde: ”Beslutningen om at træde Land Rover-opdagelsen til Slovakiet og de potentielle tab af et eller andet agentur, der er ansat personale i Storbritannien, er en hård en, men udvikler en del af vores langsigtede fremstillingsmetode, når vi transformerer vores service globalt.”
Når først genudviklet webstedet på Solihull vil producere den næste generation af Range Rover og Range Rover Sport, som vil være baseret på en ny elektrificeret platform. Fra 2020 tilbydes alle JLR-produkter med en eller anden form for elektrificering, hvad enten det er hybrid, plug-in hybrid eller ren elektrisk.
”Denne betydelige investerings- og teknologiopgradering i Solihull for at passe til vores næste generation af flagskibs Land Rover-modeller og genanvendt vores Halewood-anlæg til den næste Evoque, er et bevis på, at vi forbliver dedikeret både til Storbritannien og til forbedring og vækst , ”Sagde JLR.
Læs vores langsigtede testanmeldelse af Land Rover Discovery i HMS High-end trim …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top