GAC Enverge Chinese SUV -idé introduceret på Detroit Motor Show

Den kinesiske producent Guangzhou Automobile Group (GAC) har afsløret Enverge, en elektrisk idé crossover SUV, på dette års Detroit Motor Show. Enverge er angivet at forhåndsvise et fremtidig produktionsdesign til det nordamerikanske marked.
GAC Enverge er rettet mod ‘unge forbrugere’ samt henvender sig til sit målmarked med stærk styling såvel som funktioner såsom saksedøre såvel som en total mangel på sidevinduer, skønt nøjagtigt hvor meget af stilen kommer til nogen Type produktionsversionen forbliver at se.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Alt det seneste fra Detroit Motor Show 2018
Den svelte coupe-lignende stil er fyldt med vinkelformer såvel som folder, såvel som aspekter af den ser uhyggeligt ligner Lexus LF-1 ubegrænset idékøretøj ligeledes udsat i Detroit.
7

GAC Enverges karosseri omslutter et 2+2 -layout. To døre giver gevinst adgang til de fire sæder inde i, hvad mærket udtrykker en ‘flydende arealkapsel’ påvirket interiør. Kabinestilen har en vandret skærmskærm såvel som VR -innovation, men den mest usædvanlige funktion er glasationen eller manglen på den.
Sølvmaling vises, hvor sidevinduerne traditionelt ville være, hvilket giver ideen et ekstremt uortodoks udseende. For at komme omkring manglen på sideglas såvel som hjælp med synlighed er bagudvendte kameraer installeret på placering af vingespejle.
Enverge er udviklet på GACs helt nye EV-platform såvel som er drevet af et 71KWH-batteri, der giver den lille crossover en række over 370 miles. Hurtig opladning tilbydes med enverge, der tager kun 10 minutter at gebyr 240 miles af rækkevidde.
Vil du se en produktionsversion af GAC Enverge komme til Storbritannien? Lad os forstå nedenfor …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top