Nissan introducerer Integrated PCP Finance-tilbud til elbiler og lastbil samt Charger

Nissan har introduceret et one-stop finansieringstilbud for sine mindre elektriske køretøjer, Leaf såvel som E-NV200. Det nye bundt dækker udgifterne til køretøjet, en 7 kW Wallbox samt installation af opladeren i dit hus. Det giver købere, uanset hvad de kræver for at gå ind i verden af ​​elbiler og lastbilejerskab med en nem månedlig betaling.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Som et eksempel tilbød Nissan en sammenbrud af finanstilbudet på Leaf 40KWH 150ps Acenta. Det 37-måneders tilbud fungerer på PCP-basis såvel som har brug for et depositum på £ 4.951,48 for at åbne kontrakten, selvom Nissan vil fylde dette, der udgør et yderligere £ 500 depositumbidrag.
Når du har lagt dit depositum, er du tilsluttet 36 månedlige betalinger på £ 225,86. For at sødme aftalen inkluderer den nul procents repræsentativ APR, hvilket antyder, at det samlede beløb, du betaler for bilerne, og lastbilen er ikke meget mere, end det ville have været, hvis du har købt den direkte.

EDF såvel som Nissan introducerer nye Vehicle-to-Grid EV-opladere i Storbritannien

Når du når slutningen af ​​din 36-måneders periode, er der ligeledes valget om at tage ejerskab af bilerne og lastbilen til en endelig tilbagebetaling på £ 13.019,52. Det er ligeledes værd at huske på, at der er en 8.000 km årlig kilometertal-begrænsning på bilerne og lastbilen, mens du er bundet til PCP-kontrakten.
Den elektriske motor til dette specifikke blad har en output på 148bhp, mens dens 40KWH -batteripakke muliggør en maksimal variation på 168 miles. Når det er knyttet til Nissans 7kW Wallbox, håndterer det et fuldt gebyr på omkring syv timer.
Ud over at tilbyde hurtigere gebyrtider er en endnu mere fordel ved at bruge en 7 kW Wallbox-oplader snarere end et tre-polet stik, at købere kan håndtere nøjagtigt, hvordan såvel som når deres elbil er opladet. For eksempel kan du rutinemæssigt rutinemæssig vægkassen for at gebyr biler og lastbil natten over, når elektrisk strøm er billigere.
Frank Oldfield, Nissans Energy Services Manager, sagde: ”Hvor det er muligt, vil vi prøve såvel som at mindske kompleksiteten for klienter, der er nye inden for elektrisk bilkørsel, såvel som skifter til nulemissionsmotorering så simpelt som muligt.”
Nissans nye finanstilbud er muligt delvis takket være mærkets uafhængige partnerskaber med to af Storbritanniens mest betydningsfulde opkrævningspunktudbydere, Pod Point samt E.ON, der leverer Wallbox -opladere til aftalen. Som en ekstra fordel kan købere vælge mellem to opladere.

Klik nu lige her for at tjekke alle de seneste nyheder om Nissans nyeste elektriske elektriske køretøj, Townstar Panel Van …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top