Uncategorized

‘Highways England håndterer isdækkede veje lige så frygtelig som det altid har’

mange ting bil, driver, tech såvel som sikkerhedsrelateret er forbedret uden anerkendelse såvel som forventning i de senere år. Generelt har udviklingen været latterligt imponerende.
Men nogle ting-sløvhed på Highways England, et krav til meget mere proaktiv kommunikation på DFT, såvel som bilskærende på nogle råd-ændrer aldrig.

Top 10 fineste 4x4s såvel som off-road køretøjer til at købe 2022

Disse såvel som andre specificerer organisationer med ‘autoritet’ ser ud til at håndtere spørgsmålet om sne såvel som isdækkede veje (og fortove) så frygteligt i dag, som de gjorde i tidligere år-eller værre. Citroen UK er enig. Det har taget det usædvanlige skridt med at udsætte, at der fra 2017/18 til 2019/20 var et fald på 29 procent i det typiske antal dage, råd brugte gritting veje.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Så langt adskillige ‘fagfolk’, der betales for at beskytte såvel som at tjene vores frosne motorveje såvel som, synes man usynlige, tavse såvel som inaktive, når temperaturerne falder under nul. For nylig faldt de til minus 25c, den laveste i 25 år. Alligevel syntes det sygende syn såvel som støj fra spindingskøretøjsdæk plus biler, der farligt stødte på hinanden på ignorerede såvel som ugribte veje, så typiske i sidste uge som tilbage i 1995. Fremskridt? Hvilke fremskridt?
Storbritannien sidder i Nordeuropa. Sne, is, slush såvel som andre arktiske lignende forhold er garanteret. Så hvorfor er vi så elendige ved håndtering af vintersæsonvejr?

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top