Uncategorized

Chunky Look for New VW Tiguan 2015

Den anden generation af Volkswagen Tiguan lanceres i begyndelsen af ​​2015-syv år efter den lille crossover vendte først et hjul på britiske veje. Vores eksklusive billeder viser, hvordan nykommeren kunne se ud, som det sigter mod at blande den universelle appel af golfen med den ekstra tilpasningsevne af en SUV.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Som med den nuværende golf MKVII, vil den nye Tiguan være baseret på VW’s modulære MQB -arkitektur. Tilpasningsevnen på denne platform giver virksomheden mulighed for at øge modellens længde fra dagens 4.426 mm, og til gengæld tilbyder meget mere bagagerum end den nuværende bil-som allerede trumfer Skoda Yeti med en 470-liters kapacitet.
• Volkswagen Tiguan Review
Hovletten vil også vokse til omkring 2.700 mm, hvilket giver ekstra indvendigt rum, især bagpå. Og den nye Tiguan vil forblive en af ​​de mest funktionelle biler i sin klasse ved at fortsætte med at glide bageste sæder.
Men det vil forblive en streng fem-personers-hvilket efterlader plads til en større MQB-baseret SUV, forhåndsvisning af VW CrossBlue-konceptet, der skulle i 2016 og med seks eller syv-sædet layouts.
Vores eksklusive billeder viser, at det nye Tiguan’s udseende vil blive stærkt påvirket af CrossBlue.
Dominering af næsen er integrerede kromstænger, der løber vandret ideelt på tværs af forlygterne og gitteret. Den chunky forreste kofanger, der er vist her, vil være med på den sportslige, road-partiske version af bilen. Imidlertid vil VW også tilbyde en Tiguan-flugt uden frontbeskyttelse for bedre teknikvinkler, når de er off-roading, men med meget mere berømt beklædning omkring vinduerne og hjularkerne.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top