Stellantis kortlægger fremtidige EV -platforme med op til 497 miles af rækkevidde

Stellantis administrerende direktør Carlos Tavares har skitseret den nyligt dannede bilgruppes opdaterede elektrificeringsstrategi, der inkluderer fire nye elektrificerede platforme – to er fuldt elektriske – og to nye europæiske batterisamlingsanlæg.
Den nye Stellantis -strategi, der blev dannet i januar efter fusionen af ​​Fiat Chrysler -biler og PSA -gruppen, søger at rationalisere gruppens elektriske bilplatforme, der i øjeblikket omfatter en blanding af FCA -udviklede arkitekturer og PSA -udviklinger.

BMW forpligter sig til solid-state batterier inden udgangen af ​​2030

F.eks SUV sidder alle på PSA-gruppens E-CMP-understøttelse. I fremtiden bruger alle køretøjer fra alle mærker et nyt platformsystem kaldet STLA.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Nye platforme
Vi ser en anden generation af E-CMP på et tidspunkt i 2022, ifølge køreplanen, der er beskrevet af Tavares til aktionærerne på Stellantis-generalforsamlingen. Dette erstattes derefter med starten af ​​2026 med en ny lille elektrisk bilplatform kaldet Stla Small.
Ifølge Stellantis vil denne køretøjsarkitektur understøtte A-, B- og C-segmentkøretøjer, hvad vi kender som bybiler, superminis og familie hatchbacks, mens det også vil tage højde for kompakte og mellemstore SUV’er, hvilket betyder et lignende udvalg af køretøjer til Det er baseret på E-CMP i øjeblikket.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top