Uncategorized

Toyota C-HR R-Tuned Lodges ‘Verdens hurtigste crossover’ påstand

Toyota har afsløret, hvad det kalder “verdens hurtigste crossover” på SEMA-showet i Las Vegas. Den suppede SUV kaldte den C-HR R-tunede, den suppede SUV får en 600bhp 2,4-liters fircylindret motor, Brembo-bremser og speciel suspension.
En overraskelsesdebut på SEMA, siges det, at den R-Tuned C-HR har overgået eksotisk muskel fra dem som McLaren og Porsche-ved at placere den femte hurtigste skød nogensinde, af den 2,5 mile Willow Springs International Raceway i Californien. Der er ikke afsløret nogen officiel tid.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste biler i SEMA 2017
Den R-tunede crossover følger i fodsporene til den Sienna R-tunede MPV, der indeholdt på SEMA Show 2015. Toyota Nordamerika talsmand Steve Curtis sagde: ”[Sienna] omdefinerede opfattelsen af, hvad en familieminivan kunne blive med en smule racinginspiration. Med den C-HR R-tunede tog vi det helt til et andet niveau. ”
13

Drevet af en 2,4-liters firecylindret motor, der er parret til en fem-trins manuel gearkasse, får C-HR R-Tuned også en DG-Spec Garrett Turbo til at producere sin øjenvandende kraft og drejningsmomentfigurer. Alt det grynt sendes til forhjulene med fordel af en Os Giken-begrænset glideforskel.
Brembo Racing Brakes har også dækket af 18-tommer hjul og Toyo Proxes RR-dæk. Den imponerende forreste kofanger, splitter og bagvinge siges at udvikle sig over 130 kg downforce ved “triple-cifrede hastigheder”.
Indvendigt er interiøret blevet fjernet uden bageste sæder og nye carbonfiberdetaljer. Toyota insisterer på, at C-HR R-Tuned ikke alle vises og No Go-og har været på banen “hver måned” i betragtning af at projektet startede sidst på året.
C-HR sad blandt 18 Toyota-modeller på SEMA-showet, der kører indtil fredag ​​3. november.
Hvad synes du om Toyotas skabelse? Fortæl os det i kommentarerne …

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top