Uncategorized

Volkswagen Golf R Performance Pack vedrører Storbritannien

Volkswagen har udgivet Performance Pack til sin firehjulstrækte Golf R i Storbritannien som en valgfri ekstra på 2.300 pund efter at have introduceret den til det europæiske marked.
Med hensyn til strøm etablerer Golf R Performance Pack 308bhp. Det markerer ingen ændring over den almindelige version af bilen, skønt VW gjorde gratis op yderligere 12bhp fra Golf R’s turboladede 2,0-liters fire cylinder, da bilerne og lastbilen blev ansigtsløftet tidligere i år. Tiden på 0-62 km /
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste hot hatches til salg 2017
Golf R’erne fra kofanger udnytter luftgardiner til yderligere aerodynamisk optimering. En ny Lip Spoiler er forbundet til toppen af ​​hatchback -tagdækning, som VW -tilstande skaber så meget som 20 kg yderligere nedstyrke med hastighed.
5

Støddæmperne såvel som styring er blevet finjusteret, såvel som Golf R-ydelsen får ligeledes tilpassede bremser-de 17 tommer borede diske er nu fastgjort af en R-ydelseskaliper med nye bremseklodser. Nye lette 19-tommer legeringshjul er på valglisten sammen med semi-slick dæk. Indvendigt er kabinen trimmet med kunstigt kulstof såvel som læder.
Ikke kun kan potentielle klienter vælge Performance Pack, men for en ekstra £ 2.975 kan de specificere deres golf R med et titanium udstødningssystem. Slovenske påklædning Akrapovic etablerede titan -udstødningerne, som er 7 kg lettere såvel som udstyret med ventilstyringsteknologi.
5

Det er parret til kørselstilstand for at sikre, at udstødningsstøj i sport eller race -tilstand er skarpere såvel som meget mere voldsomt, dog tonet ned, når den er i øko eller typisk tilstand.
Tilføjelse af ydelsespakken såvel som Titanium -udstødningssystemet sammen vil udgiftse £ 5.275. Skal klienter vælge begge opgraderinger, Handbook Golf R Hatchback vil udgiftsfører £ 37.985 med den syv-trins DSG-gearkasse, der kommer ind på £ 39.720. Golf R-ejendommen med Performance Pack samt Titanium-udstødningssystem vil sætte klienter tilbage £ 40.975 såvel som kun er udstyret med boksen med dobbelt kobling.
Hvad tror du på VW Golf R Performance Pack? Lad os forstå i kommentarerne!

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top