V90 Estate: En af ni nye Volvo-design i de næste fem år

Volvo har verificeret en samlet af ni helt nye designs vil blive introduceret i de næste fem år, startende med den nye Volvo XC90.
De ni designs stemmer overens på tværs af tre sorter – 90, 60 samt 40 – med tre versioner i hver sort – S såvel som XC. Volvo siger, at de 90 designs vil tilbyde sofistikering, 60 designs vil være mere dynamiske, såvel som 40’erne handler mere om sjov. For så vidt angår søjlerne, er S lig med elegance, V-elegance såvel som funktionalitet, mens XC betyder finjusteret styrke.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Efter XC90 -SUV’en er S90 -erstatning for S80 -salonen, der skal konkurrere med Audi A6, BMW 5 -serien såvel som Jaguar XF. Dette design blev oprindeligt indstillet til at blive introduceret før XC90, men beslutningen blev truffet om at skifte for tre år siden.
En V90 -ejendom følger, før renter er afhængig af S60, V60 såvel som XC60. Endelig, i slutningen af ​​tiåret, vil V40 blive udskiftet, mens en XC40 -spædbarn SUV tilføjes sammen med en S40 Little Saloon.
Nøglen til de nye designs er Volvos nye modulære platformteknologier såvel som motoropstilling. XC90 debuterer den medicinske spa store platform samt en række fire-cylindrede diesel såvel som benzindrev-e-motorer. Det medicinske spa -design understøtter ligeledes alle fremtidige 90 såvel som 60 modeller.

uck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top